Skrim Hytteservice SA

Om Skrim Hytteservice SA
Skrim Hytteservice (SH) ble etablert i 1999 av eierne av veiene opp til Skrim.
Selskapet er stiftet for å drifte vedlikehold av veier, samt andre hensiktsmessige tjenester for medlemmene.  Kun veilag eller veisammenslutninger kan være medlemmer i laget.  Ved stiftelse har følgende medlemmer blitt godkjent:

SkrimveienSA     47 %
Digerhaugveien   33 %
Støleveiene           6 %
Grasdalsveien/Veleliveien 14 %

 TAB0097
Skrimveien SA er eid av ca. 300 hytteeiere. De øvrige veiene er eid av skogeiere og en del seterrettshavere i området.
SH er finansiert gjennom en obligatorisk årsavgift fra hytteeiere og bomavgifter fra besøkende.
Vintervedlikehold av veier er en viktig del av oppgaven. Mer info om brøyting finnes her.
Brukernavn og passord fås ved henvendelse til Sigurd Ole Ruud (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.)

For videre informasjon, må man logge inn. Benytt tilsendt brukernavn og passord i skjemaet under:

Turmuligheter:

Hos oss vil du finne et rikt utvalg av turmuligheter i urørt natur, sommer som vinter. Vi tror at 100% autentiske møter med natur og dyreliv er opphavet til de rikeste opplevelsene, og setter de største sporene. Det er opp til den enkelte å nyte naturen slik den er, noe som er opphavet til vår enkle oppsummerende setning: What you see is what you get.

Fasiliteter:

Våre fremste fasiliteter er flott turterreng, vakker natur og naturens stillhet og ro eller perfekt avkobling om du vil. Hos oss finner du hverken heisanlegg, leilighetskomplekser eller dagligvarebutikk med kjøpesenter og shoppingmuligheter. Vi tror at andre destinasjoner ivaretar dette behovet for de som ønsker det.

Finn veien på Skrim

skrimfoot