Skrim Hytteservice SA

Om Skrim Hytteservice SA
Skrim Hytteservice (SH) ble etablert i 1999 av eierne av veiene opp til Skrim.
Selskapet er stiftet for å drifte vedlikehold av veier, samt andre hensiktsmessige tjenester for medlemmene.  Kun veilag eller veisammenslutninger kan være medlemmer i laget.  Ved stiftelse har følgende medlemmer blitt godkjent:

SkrimveienSA     47 %
Digerhaugveien   33 %
Støleveiene           6 %
Grasdalsveien/Veleliveien 14 %

 TAB0097
Skrimveien SA er eid av ca. 300 hytteeiere. De øvrige veiene er eid av skogeiere og en del seterrettshavere i området.
SH er finansiert gjennom en obligatorisk årsavgift fra hytteeiere og bomavgifter fra besøkende.
Vintervedlikehold av veier er en viktig del av oppgaven. SH har kun ansvaret for hovedveiene opp til Skrim S Omholtfjell og Skrim N Støle. Ansvaret opphører stort sett der man møter en ny bom (åpnes med mobiltelefon eller nøkkel). Innenfor bommene er grunneier ansvarlig.
Nedenfor gis det en oversikt over hvem som utfører brøyting og grusing på Skrim, uavhengig av hvem som har ansvaret. Ta kontakt direkte med entreprenørene, dersom du lurer på når det brøytes og strøs.
Skrimveien, P-plass Skrim S, Veleliveien, Grasdalsveien, Hagaåsen, Bjørklundveien og Fantenveien brøytes av Sigvart R Pedersen m fl (911 48 877)
Seterliveien og Orremyrveien brøytes av Bjørn Anton Grøtterud (906 29694)
Damveien, Nordveien og Fjellveiene brøytes av Jan Ivar Lindem (907 66 661)
Veien til Seterknatten og Middagslia øst for Digerhaugveien brøytes av Anders Jarnes (913 00 714).
Digerhaugveien og Støleveien Nord (vei til Ivarsbu) brøytes av Ivar Arneberg (975 94 179)
Brukernavn og passord fås ved henvendelse til Sigurd Ole Ruud (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.)

For videre informasjon, må man logge inn. Benytt tilsendt brukernavn og passord i skjemaet under:

Turmuligheter:

Hos oss vil du finne et rikt utvalg av turmuligheter i urørt natur, sommer som vinter. Vi tror at 100% autentiske møter med natur og dyreliv er opphavet til de rikeste opplevelsene, og setter de største sporene. Det er opp til den enkelte å nyte naturen slik den er, noe som er opphavet til vår enkle oppsummerende setning: What you see is what you get.

Fasiliteter:

Våre fremste fasiliteter er flott turterreng, vakker natur og naturens stillhet og ro eller perfekt avkobling om du vil. Hos oss finner du hverken heisanlegg, leilighetskomplekser eller dagligvarebutikk med kjøpesenter og shoppingmuligheter. Vi tror at andre destinasjoner ivaretar dette behovet for de som ønsker det.

Finn veien på Skrim

skrimfoot