Skrim Vann og avløpsselskap AS

SVA
Skrim Vann og Avløpsselskap (SVA) ble etablert i 2007, som ledd i å utvikle hytteområdet på Skrim. SVA er organisert som et aksjeselskap og eies av grunneiere og hytteeiere i fellesskap.
Formålet med selskapet er utvikling, utbygging og drift av anlegg som tilbyr avløpsløsninger til hytteområdet. Anlegget består av et renseanlegg med tilhørende ledningsnett for avløpsvann.
Hytteeiere som ønsker tilknytning til avløpsnettet kan ta kontakt med grunneier eller med SVA v/ styreleder Sigurd Ole Ruud (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.)
For videre informasjon om virksomheten i Skrim Vann og Avløpsselskap, må man logge inn. Benytt skjemaet nederst på siden og tilsendt brukernavn og passord.
Brukernavn og passord fås ved henvendelse til styret i SVA v/Sigurd Ole Ruud (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.)

Innkalling til generalforsamling

Her kan du laste ned innkalling til Generalforsamling i SVA 2020 (PDF).

Dokumenter til generalforsamling (PDF):


Vakttelefon ved problemer

Det er to vakttelefoner.
Har hytteeier funnet ut at problemet er knyttet til pumpestasjonen skal man ringe ØPD sin vakttelefon.
Telefon nr. er 35 96 72 20.  Normalt vil ØPD fakturere hytteeier for et slikt besøk.
Dersom pumpestasjonen virker som den skal, men ikke tømmer seg, så skal man ringe SVA sin vakttelefon. 
Telefon nr. 94 16 01 15. Merk at dette telefonnummeret viderekobles til medlemmene av vaktlaget. Det betyr at det ikke lar seg gjøre å sende meldinger til dette nummeret.  Det er kun mulig å få svar dersom man ringer.
SVA vil fakturere hytteeiere for utrykning som viser seg å være knyttet til feil på pumpestasjon eller privat stikkledning

Turmuligheter:

Hos oss vil du finne et rikt utvalg av turmuligheter i urørt natur, sommer som vinter. Vi tror at 100% autentiske møter med natur og dyreliv er opphavet til de rikeste opplevelsene, og setter de største sporene. Det er opp til den enkelte å nyte naturen slik den er, noe som er opphavet til vår enkle oppsummerende setning: What you see is what you get.

Fasiliteter:

Våre fremste fasiliteter er flott turterreng, vakker natur og naturens stillhet og ro eller perfekt avkobling om du vil. Hos oss finner du hverken heisanlegg, leilighetskomplekser eller dagligvarebutikk med kjøpesenter og shoppingmuligheter. Vi tror at andre destinasjoner ivaretar dette behovet for de som ønsker det.

Finn veien på Skrim

skrimfoot