Skrim vann og avløp

Generalforsamling SVA 2019

Generalforsamlingen vil bli avholdt 16. april 2019 kl 11.00 i Skrim Sportkapell.  Lenker til sakspapirer finner du lenger ned på siden.

Skrim Vann og avløpsselskap AS

SVA
Skrim Vann og Avløpsselskap (SVA) ble etablert i 2007, som ledd i å utvikle hytteområdet på Skrim. SVA er organisert som et aksjeselskap og eies av grunneiere og hytteeiere i fellesskap.
Formålet med selskapet er utvikling, utbygging og drift av anlegg som tilbyr avløpsløsninger til hytteområdet. Anlegget består av et renseanlegg med tilhørende ledningsnett for avløpsvann.
Hytteeiere som ønsker tilknytning til avløpsnettet kan ta kontakt med grunneier eller med SVA v/ styreleder Sigurd Ole Ruud (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.)
For videre informasjon om virksomheten i Skrim Vann og Avløpsselskap, må man logge inn. Benytt skjemaet nederst på siden og tilsendt brukernavn og passord.
Brukernavn og passord fås ved henvendelse til styret i SVA v/Sigurd Ole Ruud (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.)

Innkalling til generalforsamling

Her kan du laste ned innkalling til Generalforsamling i SVA 2020 (PDF).

Dokumenter til generalforsamling (PDF):


Vakttelefon ved problemer

Det er to vakttelefoner.
Har hytteeier funnet ut at problemet er knyttet til pumpestasjonen skal man ringe ØPD sin vakttelefon.
Telefon nr. er 35 96 72 20.  Normalt vil ØPD fakturere hytteeier for et slikt besøk.
Dersom pumpestasjonen virker som den skal, men ikke tømmer seg, så skal man ringe SVA sin vakttelefon. 
Telefon nr. 94 16 01 15. Merk at dette telefonnummeret viderekobles til medlemmene av vaktlaget. Det betyr at det ikke lar seg gjøre å sende meldinger til dette nummeret.  Det er kun mulig å få svar dersom man ringer.
SVA vil fakturere hytteeiere for utrykning som viser seg å være knyttet til feil på pumpestasjon eller privat stikkledning

Innlogging

skrimfoot