Skrim vann og avløp

Generalforsamling SVA 2018

Generalforsamlingen vil bli avholdt 27. mars kl 11.00 i Skrim Sportkapell.  Sakspapirer vil bli lagt ut her etter styremøte 20.mars.

Skrim Vann og avløpsselskap AS

SVA
Skrim Vann og Avløpsselskap (SVA) ble etablert i 2007, som ledd i å utvikle hytteområdet på Skrim. SVA er organisert som et aksjeselskap og eies av grunneiere og hytteeiere i fellesskap.
Formålet med selskapet er utvikling, utbygging og drift av anlegg som tilbyr avløpsløsninger til hytteområdet. Anlegget består av et renseanlegg med tilhørende ledningsnett for avløpsvann.
Hytteeiere som ønsker tilknytning til avløpsnettet kan ta kontakt med grunneier eller med SVA v/ styreleder Sigurd Ole Ruud (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.)
For videre informasjon om virksomheten i Skrim Vann og Avløpsselskap, må man logge inn.
Brukernavn og passord fås ved henvendelse til styret i SVA v/Sigurd Ole Ruud (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.)

I anledning årsmøte i Skrim Vann og Avløpsselskap finner du sakspapirer under:

Innkalling,
Regnskap,
Valgkomiteens innstilling
Revisjonsberetning 

Er du som aksjonær forhindret fra å møte på GF, kan du sende utfylt fullmaktsblankett med noen andre. 

Vel møtt!

login

Vakttelefon ved problemer

Det er to vakttelefoner.
Har hytteeier funnet ut at problemet er knyttet til pumpestasjonen skal man ringe ØPD sin vakttelefon.
Telefon nr. er 35 96 72 20.  Normalt vil ØPD fakturere hytteeier for et slikt besøk.
Dersom pumpestasjonen virker som den skal, men ikke tømmer seg, så skal man ringe SVA sin vakttelefon. 
Telefon nr. 94 16 01 15. Merk at dette telefonnummeret viderekobles til medlemmene av vaktlaget. Det betyr at det ikke lar seg gjøre å sende meldinger til dette nummeret.  Det er kun mulig å få svar dersom man ringer.
SVA vil fakturere hytteeiere for utrykning som viser seg å være knyttet til feil på pumpestasjon eller privat stikkledning

skrimfoot