Nyheter

Superenkel påskehandel 2024

Påsken nærmer seg, og vi i VisitSkrim ønsker også i år å legge forholdene til rette med tanke på at hyttefolket skal få mest mulig ut av oppholdet sitt på fjellet. Vi har derfor igjen tatt initiativ til samarbeid med Spar Hvittingfoss, hvor vi tilbyr bestilling av et utvalg av varer via vårt bestillingsskjema. Du velger selv hentested, enten Skrimkiosken ved hovedparkeringa eller Digerhaug parkering.

Read more: Superenkel påskehandel 2024

Kom deg ut dagen!

Skrims vakre natur på vinteren

Søndag 4. februar er det KOM-DEG-UT-DAGEN, og det er en oppfordring vi støtter fullt og helt. KOM-DEG-UT-DAGEN arrangeres av DNT Turistforeningen over hele landet. På Skrim er det ingen arrangementer i år, men det skulle ikke være noe hinder for å følge oppfordringen likevel. Naturen ligger der og venter, og med unntak av en del vind fra øst så bærer værmeldingen bud om flott vintervær på søndag!

Hvor går turen? Vi har laget en oversikt over skiturer på Skrim, ta en titt og la deg inspirere,

Oppfordringen står der, nemlig KOM DEG UT!

God Skrim-helg!

Helgen er best på Skrim..

Dronefoto av Skrimfjella

Sammenlignet med de fleste steder i lavlandet, i alle fall!
Glem hålke og utfordrende veier og fortau i byen, reis til fjells på Skrim og nyt den vakre versjonen av vinter.

Du har vel fått løypemeldingen for helgen? Den ukentlige påminnelsen om at fjellet kaller! Løypemeldingen gir oppdatering på vær, føre og løypestatus. Ofte også på andre ting, som for eksempel i dagens melding #11-24. Der fortelles en fin historie helt fra VisitSkrims spede start for 10 år siden. Hvis løypemeldingen ikke har landet i inn-boksen din i dag, er det kanskje fordi du ikke abonnerer? Det er helt gratis og kan ordnes her.

Denne helgen er det god grunn også for å ta en avstikker til Kongsberg by, som startet markeringen av sitt 400 års jubileum denne uken. Glogerfestspillene, som vi tidligere har omtalt, tilbyr nå på løpende bånd konserter, barneforestillinger og andre opplevelser. Og på søndag kommer festivalen ut til oss i Skrimtraktene, til Efteløt kirke med sin YAGA-konsert. Verdt et besøk!

God Skrim-helg!

Høst på Skrim

Høst på Skrim er et mangfold av opplevelser der naturen, sprakende fargerik under en høy himmel, står i sentrum. Kjente og nye stier å gå. Avkobling, oppladning, lek og moro.

Read more: Høst på Skrim

skrimfoot