Om Skrim

Om Skrim

utsikt skrim

Slik naturen skapte det, hverken mer eller mindre.

Akkurat så naturlig og uberørt, fritt for støy og fasiliteter, men med en invitasjon om å brukes. Du kan finne slike kvaliteter i mange av fjellområdene i vårt langstrakte land, men det unike med Skrim er at det er så nært. Skrim er en høyst akseptabel biltur unna de sentrale delene av Østlandet, og kan dermed by på kvalitetsrekreasjon uten at man ankommer sliten etter en lang og strevsom biltur.

Hyttefolket på Skrim er heldige. Det er mange hytter på Skrim, men de er godt spredt utover, slik at hver enkelt kan nyte sin rekreasjon i ro og fred. Er man sosialt anlagt kan man benytte seg av de mest populære turalternativene. Ønsker man mer av fjellets stillhet og ro så er alternativene mange, både sommer og vinter.

Fisket på Skrim er også en liten skatt som venter på å bli oppdaget. Vi inviterer deg på fisketur i de mange vannene på Skrim.

Store deler av Skrim ble vernet som naturreservat i 2008. Dette sikrer at kvalitetene ved fjellområdet vil bli ivaretatt i overskuelig framtid.

Bak dette nettstedet står grunneierne, og hensikten med nettstedet er å gjøre det enkelt å besøke Skrim. Dette er en invitasjon til deg om å forsyne deg av de kvalitetene dette området kan by på. Det eneste vi stiller av krav til deg som besøkende er at du tar med deg ut igjen det du tar med inn. Vi har stor tro på at nettopp du er områdets beste ambassadør, derfor har vi også etablert oss i sosiale medier, og vil oppfordre deg til å dele dine minner fra Skrim med oss andre. I praksis kan du sende oss bilder og historier på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller dele dine bilder på Instagram (#visitskrim eller bare #skrim). Følg oss også gjerne både Facebook og på Instagram (@visitskrim)

skrimfoot