Sommeropplevelser

Sommeropplevelser

Skrim kan by på et rikt mangfold av opplevelser av den naturlige sorten. Det finnes også en del aktører ikke så langt unna Skrim som kan by på ulike former for adspredelse for liten og stor sommerstid:

Gokartutleie
På Basserudåsen motorsenter like utenfor Kongsberg kan man leie og kjøre gokart hele sommeren. Dette er et glimrende alternativ for de som liker fart og spenning.
https://kongsberggokart.no/

Høyt og lavt
Skandinavias største klatrepark. Opplev verden fra tretoppene med over 200 apparater i trærne, gjennom 14 løyper med varierende lengde og vanskelighetsgrad. www.hoytlavt.no/vestfold

klatrepark

Kjærra fossepark
Er et fantastisk friområde ved Lågen og Kjærrafossen. Perfekt for utflukter sommerstid. Her tas det opp laks i teiner som auksjoneres bort en gang i uka på sommeren(juli). Det arrangeres også sommerkonsert med kjente artister og andre arrangementer. Mer info: www.kjærra.no/

kjaerra fossepark

Sykkeltrim
Sykkeltrim for hele familien arrangeres av Passebekk sanitetsforening i august hvert år.

Passebekk badedam
Badedam i Passebekk med volleyballbane og badstue.
Ta av ved bru i Passebekk som går over elva, følg Hjarnesveien nedover i ca 200m. Badedammen ligger på høyre side. Dette er et kommunalt anlegg som drives på dugnad av ildsjeler.
Det er et stort gressområde rundt hele dammen med lekeapparater, huskestativ, stor sandkasse og lekestue. Området er oversiktlig og veldig godt tilrettelagt for småbarnsfamilier.

Orientering
Tur-orientering: To ulike løyper og varierende vanskelighetsgrader som bør passe de aller fleste, legges ut på Skrim i sommerhalvåret. 

Sommeren 2019 ble NM i orientering avholdt på Skrim. Vi laget en video fra arrangementet som du kan se under

skrimfoot