Alle veier fører til Skrim

Alle veier fører til Skrim

Kart for sykkelturer som fører til Skrim

Skrims sentrale beliggenhet på Østlandet er innenfor rekkevidde for å benytte sykkelen som fremskomstmiddel for å komme på fjellet eller hytta. Spesielt utbredelsen av el-sykler gjør «sykle-til-hytta» mulig for folk flest. Etter forslag fra Syklistenes landsforening har vi laget en oversikt med forslag til sykkelruter fra de mest aktuelle byene på Østlandet, nemlig:

Sykkelrutene er ikke nødvendigvis lagt opp for å gi deg korteste vei til Skrim, men heller den mest sykkelvennlige veien. For eksempel så forslår vi sideveien oppover Lågendalen, fordi den er mye mindre trafikkert og byr på en bedre totalopplevelse.

Andre veier?

Om du savner forslag til sykkelrute fra ditt hjemsted så gi oss et lite hint via Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. så skal vi se hva vi kan få gjort med saken.

Du finner de ulike rutene når du scroller nedover denne siden.

Kongsberg - Skrim

Syklister langs Lågen

38,5km 830 Høydemeter

landevei gulDen korteste sykkelturen til Skrim er muligens også en av de fineste? Turen fra Kongsberg er mulig å gjøre kortere, men vi har valgt denne ruta for at du skal få en hyggeligst mulig opplevelse fra sykkelsetet.

Read more: Kongsberg - Skrim

Oslo – Skrim

Passering Hof

124km 2002 Høydemeter

landevei roedKontrastene er store på denne turen da vi beveger oss fra det mest befolkningstette og urbane området i landet til et realt fjellområde. Vi har valgt å starte fra Skøyen, da dette er et naturlig felles startpunkt for de som ønsker å sykle fra Oslo til Skrim.

Read more: Oslo – Skrim

Horten – Skrim

Liveien

75km 1300 høydemeter

landevei gulBor du i Horten er det godt innenfor rekkevidde for de aller fleste å sykle til Skrim. Vi velger imidlertid ikke raskeste vei, men har fokus på å legge opp til en rute som gir en god sykkelopplevelse.

Read more: Horten – Skrim

Sandefjord – Skrim

Sykling på vei oppover Lågendalen

71km 1275 høydemeter

landevei gulSandefjord er en fin by, men tilrettelegging for syklister er et område hvor byen har et forbedringspotensial sammenlignet med mange andre byer på Østlandet. Vi velger derfor å starte sykkelturen til Skrim litt utenfor sentrum, nærmere bestemt rett ved legevakten.

Read more: Sandefjord – Skrim

Larvik – Skrim

Liveien

63km 1175 høydemeter

landevei gulFor enkelhets skyld velger vi å starte denne rutebeskrivelsen litt utenfor Larvik, nærmere bestemt ved Bommestad rett under E18. Apropos enkelt, dette er antagelig den enkleste veien å følge til Skrim.

Read more: Larvik – Skrim

Skien - Skrim

Pausemulighet ved Raudberen

46,8km 1220 høydemeter

grusvei gulVi velger å starte denne ruta fra Skien stasjon litt utenfor sentrum. Dette gjør det enklere for folk fra ulike steder å finne et felles startpunkt. Denne ruta skiller seg fra de øvrige veiene til Skrim ved at store deler av ruta går på grusvei.

Read more: Skien - Skrim

skrimfoot