Nyheter

Familieskirennet Styggemannsløpet

Det er eventyrlige vinterforhold på Skrim akkurat nå, så alt ligger godt tilrette for en fantastisk utgave av Styggemannsløpet. Styggemannsløpet blir arrangert førstkommende søndag 25 februar 2018, for 34. gang!

Bli med på et koselig, tradisjonsrikt familieskirenn i fantastiske omgivelser! 

skrimvinter2018

Foto: Skrim i dag!

Denne oppfordringen kommer fra arrangøren, Efteløt IL. Rennet tilbyr to løyper i hyggelig terreng på Skrim; en kort på ca 2,5 km og en lang på ca 10 km, den såkalte Krokvannsrunden.
Ingen forhåndspåmelding er nødvendig, det er bare å møte opp mellom kl 10.00 – 12.00 ved p-plassen på Skrim S Omholtfjell, melde seg på og legge i vei innover i løypene. Påmeldingsavgiften er kr.100,- for voksen/barn og kr 250,- for familier. Du kan betale kontant eller med Vipps.
Det er ingen tidtaking i dette rennet. - Det er turopplevelsen, fellesskapet og gleden over å være i aktivitet som er kjernen i arrangementet, sier Runar Hvamb Hannevold i Efteløt IL. Han legger til at det er drikkestasjoner underveis i løypa og salg av vafler og kaffe i målområdet. Deltakerne kan kose seg underveis i løypa og nyte dagen, bare passe på å krysse målstreken innen kl 15 for å kvalifisere til premiering.
Gjennomføring av Styggemannsløpet gir utmerkelser i form av diplom eller merke. Dette blir for mange samleobjekter etter hvert.

Her kan du se kart over løypene.

FAKTAOPPLYSNINGER:
Innhold: Familieskirenn uten tidtaking. 2 løyper, 10 km og ca 2,5 km
Sted: Skrim-Omholtfjell 
Arrangør: Efteløt Idrettslag, EIL 
Start: kl 10.00-15.00
Adkomst: Følg skilting til Skrim fra Efteløt via Passebekk, Surliveien, Skrimveien (bomvei m/kort) til Skrim S

skrimfoot