Nyheter

Turorientering på Skrim

Stein Ødegård og Odd Egil Frogner plasserer O-poster på Skrim

Vi er så glade for å kunne presentere nyheten om at du nå kan gå turorientering på Skrim!

OTO (OL Tønsberg og omegn) i samarbeid med OL Trollo og OK Horten har utarbeidet årets turorientering, med kart for Hortensmarka, Nøtterøy vest, Sandeåsen, Sjøssfjell og ikke minst Skrim-Omholtfjell.

Fra 1 juni åpnes det turorientering på Skrim! Vi tror turorienteringen på Skrim er en glimrende familieaktivitet, og et godt påskudd for å trene bruk av orientering med kart og kompass. Turorientering er også en fin form for oppdagelsesferd, og ved å være med på turorientering på Skrim vil du bli mer kjent med området. Som om ikke det var nok så har vi laget en liten tilleggsdimensjon for de som går turorientering på Skrim.

Kjentmann og Stifinner

Ved å registrere postene 21-30 i turorienteringen på Skrim, utløses tittelen «Kjentmann», og man vil motta diplom på denne statusen etter endt registreringsperiode. Postene 1-20 er lokalisert mer ute i terrenget, og ved registrering av disse postene i tillegg (alle 1-30), utløses tittelen «Stifinner´n» med eget, tilhørende diplom. Turorienteringen på Skrim åpner 1 juni.

Alt ovenstående forutsetter registrering innen 29. oktober 2018.
De som har oppnådd status som enten «Kjentmann» eller «Stifinner» vil deretter få respektive diplomer tilsendt.

turokart

Praktisk info:

Registrering av poster foretas ved hjelp av nettregistrering. Adresse for nettregistrering.
For å gjøre det enkelt for lokale Skrimfolk og hytteeiere kan turorientering for Skrim kjøpes på Best bensistasjon i Hvittingfoss, eller hos Shell på Hostvedt. Du kan også bestille kartkonvolutt her, både Turorientering for Skrim og hele pakken med alle områdene.

Les mer om turorienteringen

Du kan bestille kart direkte her.

skrimfoot