Nyheter

Fargefest og ferie i Skrimnaturen

Visit Skrim hytteguiden

Høstferien står for døren og Skrim har sjelden vært vakrere for årstiden!
Vegetasjonen lyser i alle nyanser av gull, gult og rødt, lufta er frisk og terrenget lettgått -  gode utsikter for fine høstdager, på tur, på hytta, på oppdagelsesferd. Hva med å sjekke ut ledige tomter på Skrim? Vi har laget et kart som viser hyttetomter til salgs, sjekk her. Kartet vil forhåpentlig være god informasjon for den som drømmer om sitt eget "jordbærsted" på fjellet eller som vil inspirere sine venner. Tegn i tiden tyder på at kortreist hytteliv er noe som bare vil øke i omfang og attraktivitet i årene framover. 

Men man behøver ikke hytte for å ha det fint på Skrim. Mange har kort vei hit også for dagsturer, og med nysgjerrighet og opplevelseslyst kan også en natt eller to i naturen være prikken over i-en av ferieopplevelser. Teltplasser finnes overalt i naturen her og hengekøya finner feste mellom trærne. Med fiskekort og fiskelykke finnes det mat i de mange vannene også. 
Har dere ikke prøvd de nye turorienteringsløypene enda, så er det bare å henge i nå! Postene blir å finne ute enda noen uker, og heder og ære venter den som løser hele gåten innen fristen. Kart kjøpes på nett eller hos lokale utsalgssteder, se info i nyhetssak fra i sommer.
Uansett turmål; når du ferdes i naturen om høsten, vær da oppmerksom på at det ogå er jakttid. På Skrim er det gode bestander av fugl og annet småvilt og fra søndag 7. oktober er også elgjakta i gang. I helgene framover bør du derfor kle deg i farger som gjør deg synlig i terrenget.

VisitSkrim ønsker å bidra til den gode fjell- og friluftsfølelsen for flere. I årets utgave av Hytteguiden finnes en artikkel som vi håper alle Skrim-ere vil nikke gjenkjennende til, og andre vil få nysgjerrigheten pirret av. Klikk deg inn her og nyt bildene og stemningen.

God Skrimhøst!

skrimfoot