Nyheter

Norgesmesterskapet i orientering stafett

Målgang vinnerlaget for kvinner

Søndag var siste dag av norgensmesterskapet i orientering, og atter en gang flyttet organisasjonen seg opp til oss her på Skrim. Det skulle bli en minneverdig dag av flere grunner. Været skulle få lov til å prege arrangementet på både godt og vondt. Det var nemlig et fantastisk nydelig klarvær, men det var akkompagnert at et kraftig vindvær. Vindværet ga utfordringer til mange av de oppsatte teltene på arenaen, og et av teltene blåste overende i et av de mange og kraftige vindkastene. Arrangøren viste imidlertid handlekraft, og improviserte frem kioskløsning uten bruk av telt. Heldigvvis medførte ikke vindæret noen alvorlige skader.

Det var stafett som sto på agendaen søndag, og vi fikk bivåne to store startfelt som strøk ut i skogen. Arrangøren hadde som tidligere nevnt et flott speakertjeneste som gjorde det mulig for oss som ikke var 100% innvidde å følge med. I tillegg hadde arrangøren plassert poster nær arenaen, og det var også mulig å se løperne ute i terrenget fra arenaen. Vi har samlet noen inntrykk fra dagen i galleriet under.

Arrangementet på Skrim markerte også slutten på norgesmesterskapet, og vi ønsker å gratulere arrangøren med et vel gjennomført arrangement som vi hadde stor glede av å følge nært.

skrimfoot