Nyheter

Norgesmesterskap i skiorientering på Skrim!

skiorientering norgesmesterskap, foto: Terje W Pettersen, Norges orienteringsforbund

Skrim blir nok en gang arena og vertskap for et norgesmesterskap og norgescup, denne gangen i skiorientering. Botne skiklubb arrangerer, og arenaen vil være ved Skrim sportskapell. Arrangøren håper at publikum vil sette pris på et møte med en litt mindre kjent idrett, og kan melde at utøverne som stiller til start holder høyt nivå, og er blant verdens beste! Vi forventer stort innrykk på lørdag 5/2, da det er over 200 påmeldte. Søndagen har ca. 130 påmeldte, så litt travlere enn normalt vil det bli.

Enkelte hytteeiere har lagt merke til at scootere har kjørt opp nye løyper på steder det vanligvis ikke er løyper, og dette er en naturlig del av forberedelsene til et slikt arrangement. Dette er løyper som blir borte ved første snøfall etter mesterskapet så om man er eventyrlysten kan det jo være en idè å teste ut løypene.

En flott gladnyhet er selvfølgelig at endelig er meldt nedbør i fast form i løpet av uka og inn mot helgen. Vi krysser fingrene for at dette vil bidra til å danne en flott ramme rundt arrangementet. Les mer om arrangementet her. https://eventor.orientering.no/Events/Show/15627

skrimfoot