Nyheter

Perfekt pinse for orienteringsfolket på Skrim

I pinsehelgen 4-6 juni arrangerte KOT (Kongsberg o-lag) og OTO (O-laget Tønsberg og omegn) «pinseløpene» på Skrim. Nesten 500 deltagere og strålende vær gjennom hele helgen skapte sammen med terrenget på Skrim en perfekt ramme for arrangørene.

Bred appell

Orientering appellerer til både unge og eldre, eller hva med spennet i deltagere fra 9 til 85+? Pinseløpene lokket til seg deltagere fra hele landet, ja til og med noen utenfor kongeriket hadde funnet veien til Skrim for å delta. Våre egne lokale helter var selvskrevne på startlistene.

Dyktige arrangører

Arrangørene hadde gjort en grundig jobb med forberedelser både på arena og ute i terrenget og alt lå vel til rette i forkant. Strålende varmt vær gjennom hele helgen gjorde nok spesielt de lange løypene litt ekstra krevende. En stor og entusiastisk stab av dugnadsarbeidere sørget for at de tre dagene ble avviklet på beste måte. De hadde full kontroll på trafikken, parkeringen og kafédriften, spesielt drikke og issalg ble ekstra viktig i det nydelige været!

Kongsberg Røde Kors var solid på plass – heldigvis ble det langt fra travle dager, bare småting ifølge deres egen, fornøyde rapport mot slutten av arrangementet. Deltagerne ga solide terningkast til både løyper og terreng; krevende og moro!

Vi takker for besøket og den yrende, livlige opplevelsen av idrettsglede i Skrimnaturen - og for hyggelig samarbeid med arrangørene i KOT og OTO. Vi er glade for at de også gjerne vil komme tilbake sammen i terrenget vårt en annen gang!

Sjekk ut galleriet under for noen glimt fra arrangementet.

skrimfoot