Nyheter

Brød og Pizza på Skrim!

Pizza og brød på Skrim

På det idylliske småbruket Solvang like sør for Skrim baker Kari-Ann brød etter gamle, tradisjonelle metoder. Dette er en tidkrevende og langsom prosess over flere dager. Korn og frø bløtlegges, deigen eltes og får godgjøre seg over natten, den vedfyrte bakerovnen varmes til 5-600 grader, glørne rakes ut og brødene formes og stekes ved ca. 350 grader, 10-12 om gangen.

Ut av bakerovnen kommer solide brød fulle av næring og med deilig sprø skorpe!
I høstferien kommer Kari-Ann til Skrim med brødbaksten, foreløpig til følgende tider:
Søndag 2., torsdag 6. og lørdag 8. oktober, alle dager ca kl. 14.

På Solvang lages det også pizza! Hjemmelaget, steinovnsbakt italiensk bunn med 3 deilige smaksvarianter av topping. Margherita (tomatsaus og ost), Pepperoni (pølse) og Prosciutto (skinke og løk). Tomatsausen lages av Kari-Ann selv, med basis i egendyrkede tomater.
Pizzaene leveres frosne og trenger bare varmes ca 10 minutter i ovnen.

Buon appetito, for å si det på Skrimsk!

skrimfoot