Nyheter

Naturlekeplassen på Skrim – vi bygger videre!

Bygging av naturlekeplass

Noter datoen 10. juni og bli med på en morsom happening på Skrim!

I 2022 etablerte vi en naturlekeplass nedenfor hovedparkeringen på Skrim. En dags jobbing av en ivrig gjeng resulterte i sju morsomme lekeapparater!
Etter all positiv respons gjennom sesongen bestemte vi oss for å utvikle plassen videre i år. Tor Egil Bagøien, instruktøren fra Friluftsakademiet, kommer tilbake og vil lose oss gjennom bygging av nye lekeapparater – fortsatt konstruert av materialer fra naturen omkring oss.

Bli med på en lærerik og hyggelig dugnad – vi bygger fartsfylte lekeapparater som du siden kan skryte av overfor barn, barnebarn og besøkende. Kunnskapen er også overførbar til andre naturnære lekeområder.

Ta gjerne med egen drill hvis du har. Byggematerialer og annet nødvendig verktøy finnes på plassen. Tor Egil instruerer underveis med fokus på konstruksjonssikkerhet og brukertrygghet.
Kurset/dugnaden er uten deltakeravgift, vi dekker utgiftene. Men ta med egen nistepakke, for god lunsjpause underveis.

Av hensyn til planleggingen vil vi gjerne ha påmelding til epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller sms: 92471881

Se bilder fra dugnaden i 2022:

skrimfoot