Nyheter

Skrim til fots!

Terrenget på Skrim

Et omfattende kartleggingsarbeide er gjennomført for aktiviteter på Skrim. Tidligere har vi kartlagt sykkel-mulighetene (landevei og grus-sykling) og skimulighetene. Denne gangen har vi gleden av å presentere fotturene som en logisk fortsettelse av arbeidet. Samlet er denne kartleggingen fundamentet for å bidra til at de besøkende på Skrim finner frem og velger turer etter evne og som gir gode opplevelser. Alle turene kan følges ved hjelp av GPS-verktøy, enten i egne apper, eller ved å laste ned GPX-spor.

For å gjøre det enklere å velge tur har vi kategorisert turene ihht. Hvor krevende de er (lengde og terreng). Kategoriseringen går fra grønn, via gul, orange til sort som er de mest krevende turene. I tillegg oppgir vi lengde og antall høydemetre som skal tilbakelegges for hver tur.

ikoner fotturer skrim

Vi håper at dette skal være til glede for alle brukere av Skrim, både førstegangsbesøkende, hyttefolk og erfarne travere. Vi er ydmyke for at feil kan ha sneket seg med i beskrivelser eller GPS-spor. Om du skulle oppdage noe som ikke stemmer så hører vi mer enn gjerne fra deg så skal vi fikse det så fort vi klarer. Kontakt oss via: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vi ønsker med dette tilskuddet av turforslag å kunne bidra med mange fine opplevelser i Skrim-fjella. Vi ønsker dere alle en flott tur i fjellet.

turene

skrimfoot