Nyheter

Velkommen til familiedag på Skrim lørdag 3.oktober!

 TAB9360Det er høstferietid! :-) På Skrim arrangeres det familedag ved Stølevannene og Ivarsbu lørdag 3. oktober fra kl. 10.00. Tema: Kanopadling, oppdagelsestur, aktiviteter og grilling. Arrangøren, Skrim Hytteeierforening, har 10 kanoer til utlån og oppfordrer i tillegg alle som har egen kano til å ta med denne. Husk også redningsvester til alle padlere, lyder oppfordringen. Oppmøte ved Vesle Stølevann. Derfra er det laget rute som kan følges over til Ivarsbu.
På Ivarsbu vil det være grilling og diverse aktivitetstilbud for store og små utover dagen. NB! Alle må ta med sin egen grillmat og drikke.
Ønsker man å padle mer, er det fint mulig å bære kanoene over til Store Stølevann og padle videre der - kanskje helt til Stølesetra, om man er heldig og flink! Og i Store Stølevann er det spennende små øyer å utforske og gjøre strandhugg på for den som tør!
Hvis det er noen spenstige landkrabber blant sjøulkene denne dagen og interessen er stor nok, kan det også bli tilbud om oppdagelsestur til fots i - for mange - ukjent terreng.
Skrim Hytteeierforening ønsker forhåndspåmelding til familiedagen. Dette gjøres ved å sende sms til 90726660 eller epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Bli med på familiedagen - vel møtt!

 

skrimfoot