Nyheter

Påsketur, påsketur!

tab6921

Godt påsken er tidlig i år! Nå er vi der, og det har vært lenge nok å vente.

En friluftsfrisk "time out" fra den temmelig krevende hverdagen vi alle har rundt oss for tiden, er det vi trenger og lengter mot. 
Godt da, at Skrim ligger der med vårsnø, naturopplevelser, kakaokopp i solveggen, lys og luft og god plass til alle.

På jakt etter inspirasjon for å komme i den rette Skrimpåskestemningen? Sjekk gjerne hva du finner ved å surfe litt rundt her på visitskrim-sidene. Glem heller ikke fjellvettreglene, her kan du laste dem ned. På Ut.no har DNT samlet forskjellige tips til påskestemning. Der finnes også en artig inspirasjon til aktivitet for små og litt større, nemlig KulTur-appen - verdt å utforske;)

Vi gledes over det gode løypenettet på Skrim, som du alltid kan sjekke nærmere ut på Skisporet.no. Bruk det så lenge det finnes - sesongen er på hell. Trugeturer anbefales også. Da trengs ikke ferdige spor og turen kan legges akkurat dit du selv ønsker. Naturen er i gryende vårstemning og fine opplevelser finnes for den som farer varsomt fram.
Uansett turmåte, husk at alle i turfølget må få være med og styre farten, lengden og pausestoppene. Påske skal være kos for alle.

Stemningsbilder lagres ofte best på netthinnen, som vitamindoser å ta fram for seinere bruk. Husk likevel at de digitale Skrim-blinkskuddene er det hyggelig om du vil dele. Merk gjerne med emneknaggen #visitskrim.

En glad Skrim-påske ønskes!

     

skrimfoot