Nyheter

Vintermarked i Skrimkiosken

Vintermarked i Skrimkiosken 2022

Skrimkiosken følger opp suksessen fra høstmarkedet, og arrangerer vintermarked i vinterferieuka. De satser på kortreiste og lokalproduserte gleder, både for øye og gane, samt andre nyttige ting til hyttelivet. Den vesle vinterbutikken er nå søkklastet av fine ting og gode smaker som vi håper kan friste Skrimfolket.
Vi ønsker å framheve kvalitet som er skapt av flinke fagfolk og som er knyttet til distriktet rundt Skrim. Du vil blant annet finne honning og mel, sprudlende drikke, fruktmoster, oster, hjemmebakte formkaker til kaffen i solveggen, sjokolade, sauepølser, storfekjøtt, pynt og stæsj til inne og ute, luer, capser, rumpetasker og handlenett med Skrim-logo.

Også vil vi særlig fremheve:

De nydeligste vinterdekorasjoner, laget spesielt for vinter-Skrim med ❤ og fagkunnskap av Liv Merete med basis i naturmaterialer.
De mykeste myke saueskinn fra Bentes besetning av pelssau, Debio-godkjent og fagmessig behandlet. Skinna kan brukes som de er eller bli fine skinnfeller med trykk. Se også egen invitasjon til kurs i skinnfellssøm.
Kjøttvarer fra Fossnes gård som produserer blant annet på den bevaringsverdige norske kurasen Østlandsk Rødkolle. Disse dyra er grasforet og økologiske og kjøttet har en eksepsjonelt god marmorering. Dette er et særdeles eksklusivt kjøtt siden det finnes så få dyr igjen av denne rasen. (På 80-tallet var det bare ca. 10 mordyr igjen og rasen stod i fare for å dø ut. Ved å kjøpe dette kjøttet støtter du bevaringen av Østlandsk rødkolle.)

Åpningstider:

Lørdag 19. og søndag 20.: kl.11-16
Onsdag 23.: kl. 12-16
Fredag 25. og lørdag 26.: kl 11-16

 

skrimfoot