Nyheter

Trim på Skrim

Trim på Skrim

Visste du at Skrim er et perfekt utgangspunkt for å trimme? Enten du sykler, vandrer, går på ski eller løper så finner du flotte muligheter på Skrim. Vi har kartlagt mulighetene, og laget turforslag for sykkel, ski og fotturer/løping. Under hver kategori vil du finne et utvalg turer som spenner fra korte og enkle til lange og seige. For å gjøre det enklere å velge riktig tur til ditt ambisjonsnivå og forutsetninger har vi fargekodet turforslagene våre som spenner fra grønne (enkle) til harde (sorte) med gule og orange imellom. Turforslagene våre demonstrerer på en utmerket måte at Skrim er et fabelaktig utgangspunkt for å bevege seg helt uavhengig av hvilke forutsetninger man har. Hør bare her:

LandeveiPå landeveissykkel så ligger Vestfold for dine føtter. Vestfold er et av landets flotteste områder for landeveissykling, og her finnes det både korte og lange turmuligheter. Likeledes er det mulig å sykle både kupert eller flatt avhengig av hva du ønsker. Her er et utvalg turforslag for landeveisturer fra Skrim.

GrussyklingHar du en grus eller terrengsykkel finnes det et utrolig flott utvalg turer du kan gjennomføre, spesielt i områdene syd for Skrimfjella, men også i området sydøst finnes det en rekke flotte turmuligheter. Noen forslag blant de mange mulighetene finner du her.

fotturerFotturer. Skrim byr på et krevende terreng, og jo lenger innover i området du beveger deg jo mer krevende blir terrenget. Når det er sagt så finne det en rekke kortreiste turmuligheter som egner seg for barn og de som ikke vil vandre i timevis. Våre turforslag finner du her.

skiSkiløypene på Skrim er viden kjent, og om du ikke gjør det enda så abonner gjerne på vår løypemelding som kommer en gang i uka i vinterhalvåret. Som for alle de andre aktivitetene er også skimulighetene tilgjengelig for alle ferdighetsnivåer. I vintersesongen arrangeres det også uhøytidelige skirenn som Styggemannsløpet i regi av det lokale idrettslaget Efteløt IL, eller eller Skrimløpet i regi av DNT Tønsberg og omegn. Her er et knippe skiturer i ulike lengder og vanskelighetsgrader.

orienteringTurorientering er en annen flott aktivitetsmulighet på Skrim. Vi har vært så heldige at Orienteringslaget Tønsberg og omegn har arrngert turorientering på Skrim de siste tre årene, og i årets utgave har også Kongsberg orienteringslag bidratt som med-arrangør. Turorienteringen er en glimrende måte å «oppdage» Skrim på!

Som du forstår er mulighetene mange for å trimme på Skrim. Utforsk mulighetene og sjekk ut våre mange turforslag. Kanskje du kan «gå gradene» og utfordre deg selv mer tur for tur?

skrimfoot